Freerun feestje

Geef een Freerun feest! Word met je vrienden uitgedaagd om de creatiefste weg van A naar B te vinden. Leer gave sprongen en tricks.

Professionele Freerunners van Parkour Disciplines leren jou en je vrienden op een verantwoorde manier hoe je van het ene punt naar het andere komt. Ze laten je zelf nadenken en op een andere manier naar obstakels kijken om deze te passeren. Natuurlijk helpen zij je hoe je iets kunt aanpakken. 

Is Freerunnen gevaarlijk?

De sport wordt vaak gezien als een zeer gevaarlijke sport. Freerunning is niet gevaarlijk met de juiste begeleiding. Parkour Disciplines leert al jaren aan hun leden hoe ze op een veilige en verantwoorden manier moet trainen. Alle trainers hebben daardoor veel ervaring in het begeleiden.

Opbouw Freerun feestje

– warming up 
– basis technieken
– combinatie technieken
– salto
– eindspel

De feestjes zijn mogelijk op zondag in het Freerunpark naast het parkeerterrein van Zwembad De Waterlelie, een van onze sportaccommodaties of kies zelf een gave locatie uit. Een feestje duurt altijd 1,5 uur en er kunnen maximaal 15 kinderen aan deelnemen. 

Prijs per 1,5 uur: €175

Ook interessant! Elke dinsdag en donderdag kan je lessen volgen.

De Freerunninglessen zijn afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Niemand is uitgesloten en niemand wordt gevraagd iets te doen waar hij/zij zich niet comfortabel bij voelt. Tegelijkertijd daagt de trainer de kinderen uit om de creatiefste weg te vinden van A naar B. Ze leren improviseren en op andere manieren naar obstakels te kijken om deze te kunnen passeren. Freerunnen is een individuele sport en geen wedstrijdsport. De enige wedstrijd die er is, is die tegen jezelf. Je grenzen verleggen en jezelf blijven uitdagen waardoor je zelfvertrouwen groeit!

Vier je feestje bij ESA!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Dit veld is verplicht
Je hebt nog geen telefoonnummer ingevuld
Fout mailadres ingevuld
Er is nog geen straat ingevuld
Er is nog geen huisnummer ingevuld
Je hebt nog geen postcode ingevuld
Dit veld is verplicht
Geen type feest gekozen
Geen aantal ingevuld
Eigen catering verzorgen is in alle zalen bij De Oude Veiling niet toegestaan.
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.