Hoofd zwemzaken

hoofd zwemzaken

VOOR 32 - 38 UUR PER WEEK

Zorg jij ervoor dat het werk op de zwemzaal vlekkeloos verloopt zodat de bezoekers een prettig en leerzaam verblijf hebben gehad aan het zwembad?

Wat ga je doen?

De activiteiten in het zwembad zijn zeer divers en verdeeld over alle 7 dagen van de week en vaak 15 uur per dag. Wekelijks zwemmen er tientallen baby's en peuters, bijna 1000 kinderen en enkele honderden schoolkinderen in De Waterlelie.


Als Hoofd Zwemzaken combineer je je baan vanachter je bureau met je aanwezigheid in het binnenbad en in de zomer ook in het buitenbad. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het zwembad. Je zorgt voor goede werkinstructies en een prettige werkomgeving. De uitvoering van de zwemlessen in de breedste zin van het woord zit in jouw takenpakket. Samen met een collega Hoofd Zwemzaken geef je leiding aan een team van +/- 30 medewerkers. Je coacht hen in het geven van zwemles, je houdt je bezig met de ontwikkeling van je team en zoekt altijd naar mogelijkheden en verbeteringen in jouw zwembad. Een nieuwe collega? Jij sluit aan bij het sollicitatiegesprek, eenmaal gestart verzorg je het inwerktraject van a tot z en daarna begeleid je je team en voer je de functioneringsgesprekken. Op strategisch gebied adviseer je over de zwemlessen en ben je betrokken bij het jaarplan van het zwembad. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de NRZ licentie en vanuit je interesse ben je altijd op de hoogte van de branche ontwikkelingen. Wij werken met de Easy Swim lesmethode en bekendheid met deze methode is een must.

Wie ben je?

Je houdt ervan het beste uit elkaar te halen, zowel van de teamleden als iedereen die zwemles komt volgen. Je stimuleert het team en bent een kartrekker, een voorbeeld, en draagt zo bij aan het werkplezier en de kwaliteit in “De Waterlelie”.

Wat vragen wij van je?

  • MBO+ denk- en werkniveau
  • enkele jaren werkervaring als allround zweminstructeur
  • ervaring met de Easy Swim methode
  • een klantgerichte instelling
  • goede communicatieve- en organisatorische vaardigheden
  • leidinggevende capaciteiten, flexibel en inspirerend

Wat bieden wij je?

  • Een aantrekkelijke zelfstandige functie in een dynamische omgeving
  • Goede arbeidsvoorwaarden (volgens CAO Zwembaden)
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Veel afwisseling in de werkzaamheden

Een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van de selectieprocedure.

Kom je ons team versterken?

Heb je interesse in deze functie, of een deel van de functie? Stuur dan een sollicitatiebrief met cv naar e.baardse@esa-aalsmeer.nl.

Wil je meer weten, dan kun je Eva Baardse (HR Manager) mailen en neemt zij contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.