Kijkles, kledingzwemmen en meezwemles

Kledingzwemmen (geen kijkles)

- 1 t/m 7 december
- 3 t/m 8 januari 2022
- 1 t/m 7 maart 2022
- 2 t/m 7 mei 2022
- 1 t/m 7 juli 2022

Kledingzwemmen is alleen voor kinderen waaraan de lesgever heeft verteld dat het pakje definitief niet meer aan hoeft (vanaf het paarse lintje). Kinderen die zwemmen in een EasySwim-pakje en snorkelaars zwemmen nooit met kleding. Kinderen uit de Zwaardvisgroep, Survivallessen en schoolzwemmen hebben hun eigen kledingzwemprogramma. 

Als je kind 2 keer per week zwemt, is het kledingzwemmen alleen tijdens de eerste les van de week/periode.

Kledingeisen:
Zwemdiploma A: lange broek, shirt met lange mouwen, schoenen (met echte zool) en badkleding
Zwemdiploma B: lange broek, shirt met lange mouwen, schoenen (met echte zool) en badkleding
Zwemdiploma C: jas, lange broek, shirt met lange mouwen, schoenen (met echte zool) en badkleding

Kledingzwemmen & kijk- en informatieles (komt voorlopig te vervallen i.v.m. corona)

- 1 t/m 7 februari 2022
- 1 t/m 7 april 2022
- 1 t/m 7 juni 2022

Kledingzwemmen & kijk- en informatieles is de hele zwemles. De eerste 25 minuten wordt er les gegeven, in de laatste 15 minuten kun je vragen stellen aan de lesgever. Je kind is onder toezicht aan het spelen in het ondiepe bad. Kijkles is voor alle zwemlessen (ook ILG, zwaardvis, survival, snorkelen en zeemeermin)

Er mogen maximaal 2 volwassenen mee de zwemzaal in. Broertjes en zusjes mogen mee, maar houd je kinderen goed in de gaten in verband met de veiligheid. Wij adviseren de kinderen tijdens de les op schoot te houden en/of om kinderen zonder zwemdiploma zwemvleugels om te doen. 5 minuten voor het einde van de les gaan ouders met hun kind mee naar de kleedkamer. Kinderen douchen niet na de les. 

Meezwemles voor alle zwemlessen

- Maandag 14 t/m zaterdag 19 maart

Tijdens de Meezwemles mag er één zwemvaardige (groot)ouder met het kind mee het water in tijdens de zwemles (geen broertje of zusje). Meezwemmen geldt voor alle lessen. Zwemt jouw zoon/dochter 2 keer per week? Dan mag je 2 keer meezwemmen! Het is geen kijkles.