Kinderfeestjes begeleider zwembad

Zoek jij een (bij)baan in het weekend? Maak je graag kinderen blij én ben je dol op zwemmen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zoeken een enthousiaste collega die de kinderfeestjes in ons zwembad kan begeleiden.

Wat ga je doen?
Het zwembad voor jezelf tijdens je feestje? Dat kan! Zwembad De Waterlelie verhuurt het zwembad op zaterdag en zondag. Wat is er nou leuker dan een groot zwemfeest? Discolichten en muziek aan en het zwembad (recreatiebad en ondiepe bad) is er klaar voor.

Om deze feestjes goed te begeleiden zoeken wij een enthousiast persoon die de (kleine) gasten verwelkomt. Je vertelt hen over de belangrijke huisregels, wij willen tenslotte dat iedereen veilig naar huis gaat. Je houdt constant een oogje in het zeil tijdens het zwemmen (dit noemen wij toezichthouden). Maar natuurlijk mag je ook leuke activiteiten bedenken voor net dat extra tintje aan het feestje in het zwembad. Na afloop zorg je er met het team voor dat alles rondom het bad weer netjes schoon is.

Wie ben je?
Je bent iemand die makkelijk voor een grote groep kinderen staat. Spreken in het openbaar vind je geen probleem. Je kunt duidelijk voor kinderen en/of tieners op een begrijpelijke manier uitleggen wat wij van hen verwachten op het gebied van gedrag, veiligheid en hygiëne (douchen, gebruik van eten en drinken etc.). Je vindt het leuk om een kinderfeest onvergetelijk te maken en denkt in oplossingen. Tijdens het zwemmen durf je de zwemmers aan te spreken op veiligheid, bijvoorbeeld bij verkeerd gebruik van de glijbaan.

Wat vragen wij van jou?
• Je bent minimaal 18 jaar
• Beschikbaar op zaterdag tussen 15.00 en +/- 21.00 uur en/of zondag tussen 13:30 - 17:30 uur
• Affiniteit met kinderen
• Communicatief vaardig
• Je bent zwemvaardig en kunt, eventueel na training, deelnemen aan de zwemtest waarbij je laat zien dat je instaat bent een zwemmer in nood te helpen.

Wat bieden wij jou?
• Salaris conform cao Zwembaden
• Contracturen in overleg afhankelijk van je beschikbaarheid
• Een gezellig en professioneel team
• Afwisseling van werkzaamheden door het seizoen heen (buitenbad in de zomer!)
• Veel zwemplezier
• Leuke activiteiten zoals sporttoernooien, personeelsfeestjes, borrels etc.

Kom jij ons team versterken?
Deze functie is ook goed te combineren met de werkzaamheden in onze horecagelegenheid. Wil je je werkzaamheden afwisselen of meer uren werken dan kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Twijfel je of dit iets voor je is? Kom dan een keertje kijken, dan laten we zien hoe leuk het is en vertellen wij wat je kunt verwachten.

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een korte motivatie naar: e.baardse@esa-aalsmeer.nl.
Wil je meer weten, dan kun je Eva Baardse (HR manager) mailen of bellen via 0297-322022. Zij neemt contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.