Binnensportlocaties weer geopend!

14-01-2022

Wat een goed nieuws kregen we vandaag bij de persconferentie! Iedereen mag weer binnen en buiten sporten. En er is geen avondsluiting meer.  YES!!
Competitiewedstrijden zijn helaas nog niet toegestaan, maar (uitzondering topsport) onderlinge wedstrijden wel. Wij hadden dit eigenlijk niet zien aankomen, maar wat fijn voor iedereen!
 
Wij rekenen erop dat onze huurders vanaf zaterdag 15 januari weer op de afgesproken tijden (voor de strengere maatregelen van 28 november) komen sporten. Voor afgesproken competitiehuur gaan wij ervan uit dat de huur wordt opgevuld met trainingen/onderlinge wedstrijden. Mocht je als huurder de zaal in het weekend (of doordeweekse competitie) niet willen huren, laat ons dan z.s.m. weten welke uren voorlopig komen te vervallen. Ook als het om dit weekend gaat. Horen wij niks, verwachten wij dat de aangevraagde uren gebruikt worden, zowel doordeweeks als in het weekend. 
 
Er zijn een paar regels verbonden aan het binnensporten:
  • Iedereen vanaf 13 jaar of ouder draagt een mondkapje over de neus en mond
  • Iedereen vanaf 18 jaar of ouder is verplicht een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst op de accommodatie. Tot nader bericht is elke vereniging zelf verantwoordelijk voor het scannen van de code. Voor Sportcentrum De Waterlelie volgt mogelijk volgende week hierover meer informatie.
  • Douches, kleedkamers en toiletten mag je gebruiken.
  • Publiek is verboden bij trainingen en (onderlinge) wedstrijden.
Het is even schakelen zo kort voor het weekend! Heel veel succes weer met het opstarten en tot snel weer in onze accommodaties!