Buitenbad geopend vanaf zaterdag 10 april

22-04-2021

Kom ook vanaf zaterdag 10 april buiten banenzwemmen. Reserveer wel van te voren jouw tijd en koop online een ticket in de webshop. Alleen dan kan je weer banen trekken in Aalsmeer!

De risico's waar wij in januari en februari mee te maken hadden, zijn er nu niet meer. Zaterdag om ... uur wordt de eerste duik genomen. In het 25 meter bad zijn drie banen. Iedereen heeft voldoende ruimte om op 1,5 meter afstand van elkaar te zwemmen. Een ticket kost €6,20. Reserveer jouw begin tijd en koop direct online je toegangsticket. Zonder reservering en ticket krijg je geen toegang. Per tijdsblok heb je 45 minuten om te zwemmen en 15 minuten voor het omkleden. 

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van een badenkaart. Zodra het binnenbad weer open mag, worden alle badenkaarten verlengt met de periode dat het binnenbad gesloten was. 

Restitutie van gekochte tickets is niet mogelijk. Je kunt een ticket ook niet omruilen voor een andere dag.

Toegang tot het buitendbad via de buitenentree

De toegang naar het buitenbad is via het hek links van de glijbaan (gezien vanaf de parkeerplaats). Bij deze buitenentree wordt je toegangsticket gescand. Het ticket kan je geprint meenemen of op je telefoon tonen.

Trek je thuis zwemkleding onder je gewone kleding aan en ga alvast naar het toilet. Er zijn geen douches of kluisjes en ook de toiletten zijn gesloten. Neem een grote tas/vuilniszak mee om je kleding in te bewaren voor als het regent. Na het banenzwemmen kan je wel gebruik maken van de kleedkamers binnen. Vervolgens moet je het pand zo snel mogelijk weer verlaten.

Uitleg reserveren

1. Klik op Tickets 
2. Klik op Reserveer nu bij het product Los buitenbad
3. Maak een account aan of log in*
4. Kies in de agenda de dag en het tijdstip waarop je wilt zwemmen door te op het balkje in de agenda te klikken. De gekozen dag en tijdstip wordt overgenomen.
5. Klik op Toevoegen.
5. Ga naar je winkelwagen en betaal het ticket. Pas na betaling is je reservering definitief.

Reserveren kan t/m 20 april. Afhankelijk van de berichtgeving tijdens persconferentie op 13 april kan de directie het besluit nemen om buiten open te blijven of binnen open te gaan.

Account activeren

* Iedereen met een magneetkaart van Zwembad De Waterlelie heeft automatisch een account! Maak dus geen nieuw account aan, dan zijn je producten of leskinderen niet zichtbaar. Doorloop eenmalig onderstaande stappen om een wachtwoord maken voor jouw account
1. Ga naar Mijn ESA.
2. Klik op Inloggen.
3. Klik op Wachtwoord vergeten?
4. Vul het e-mailadres in dat bij ons bekend is.
5. Klik op Aanvraag versturen. Je ontvangt een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.
6. Klik in de ontvangen e-mail op Wachtwoord instellen
7. Voer je nieuwe wachtwoord in voor jouw persoonlijke account.
8. Log in met je e-mailadres en zojuist aangemaakte wachtwoord.
9. Klik op de button Mijn ESA.

Houd 1,5 meter afstand

Denk er aan dat je op de kant en in het water van iedereen 1,5 meter afstand houdt. Lees hier onze coronarichtlijnen.

Tot snel!

IMG_7424.jpg