Corona update

22-09-2021

Vanaf 25 september kunnen we zonder de verplichte 1,5 meter maatregel. Dit is een grote stap vooruit. Komend weekend gaan wij alle maatregelen treffen om vanaf maandag 27 september weer terug te gaan naar bijna normaal! Wij volgen altijd de regels van het RIVM.

Lees verder voor de wijzigingen m.b.t. horeca, reserveren en de looproute.

Coronatoegangsbewijs verplicht in de horeca al vanaf 25 september

Voor het kijken bij de zwemles is geen coronatoegangsbewijs nodig!

De verplichting geldt alleen wanneer er zittend aan de bar eten en/of drinken wordt genuttigd door iedereen vanaf 13 jaar. Bestel je iets bij de bar, maar eet en/of drink je het op aan een tafel? Dan is een coronatoegangsbewijs niet verplicht. Je wordt aan een tafel niet bediend.

Niet meer reserveren voor recreatief zwemmen, AquaVitaal en banenzwemmen

Vanaf maandag 27 september hoef je niet meer te reserveren voor recreatief zwemmen, AquaVitaal en banenzwemmen. Dit betekent dat je weer tijdens onze openingstijden kunt komen zwemmen. Er zijn geen tijdsblokken meer. Kijk bij de openingstijden wanneer ons bad geopend is voor de gewenste activiteit. Vanaf 27 september kan je ook tegoedbonnen weer inleveren. Met een tegoedbon hoef je niet te reserveren. 

Voor alle sportgroepen (uitgezonderd AquaVitaal) en het Baby&Peuterzwemmen behouden wij het reserveren wel.

Door een beperkt aantal deelnemers per les kunnen wij de kwaliteit van de lessen waarborgen. Reserveren blijft dan ook verplicht voor de volgende activiteiten: AquaFitness, AquaJoggen, AquaSport, Borstcrawlles en Baby&Peuterzwemmen.

Omkleden voor en na het zwemmen weer in de kleedruimtes

De looproute is vanaf maandag 27 september weer als vanouds! Zowel voor als na het zwemmen kan je weer omkleden in de kleedruimtes. Ook alle zwemleskinderen gebruiken de kleedruimtes voor en na de zwemles. De kluisjes zijn open en je kunt voor en na het zwemmen douchen.

Houd rekening met elkaar!