Feest met de Jostiband in De Bloemhof

22-11-2022

Afgelopen zaterdag 19 november was het zover! 
De Rotaryclub AMU organiseerde een benefietconcert van de Jostiband in de Bloemhof! De zaal zat vol met sponsoren en bewoners van verschillende instellingen uit de regio. In totaal zijn er zo’n 700 kaarten verkocht!
 
Waar de Jostiband komt is het feest. Dat was ook deze avond zeker het geval. De Jostiband werd bijgestaan door het koor Voices and Friends wat eveneens een muzikaal genot was. De sfeer zat er vanaf de eerste noot goed in, het enthousiaste publiek in de zaal zong uit volle borst mee en er werd zelfs uitbundig gedanst op de vrolijke muziek. Als klap op de vuurpijl kwam Sinterklaas ook nog langs!
 
Het benefietconcert ondersteunt niet alleen de Jostiband en de bewoners van de instellingen, maar er kon ook een behoorlijke financiële bijdrage worden geleverd aan goede doelen. Er zijn cheques van elk 3.500 euro uitgereikt aan Stichting Help ons Helpen 0297 en de Stichting Kolewa. Daarnaast is er een donatie van 1500 euro beschikbaar gesteld voor het instrumentenfonds van de Jostiband.  
 
Een zeer geslaagd evenement wat wij hopen jaarlijks te terug te zien.