Rollatorwandelclub op tv!

19-05-2021

Omdat de rollatorwandelclub zo gemist wordt, zijn ze nu ook op TV! Beweeg mee op woensdagochtend om 10.30uur op TV Aalsmeer (kanaal 12 van Caiway, kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort).

Aflevering 2: 26 mei
Aflevering 3: 2 en 9 juni

Wat is de rollatorwandelclub?

Iedere woensdagmorgen verzamelen de wandelaars van de Rollator Wandel Club Aalsmeer zich om half elf bij Zwembad de Waterlelie. Nee, ze gaan niet zwemmen… ze gaan naar buiten! 

Onder leiding van Carola en Maris komt de hele rij rollatorwandelaars gezellig babbelend naar beneden en gaan ze rechtsaf, waar ze bij elkaar gaan staan voor het eerste blokje ‘bewegen’. Een beetje rekken en strekken, een oefening voor de balans, en dan weer een stukje wandelen, en natuurlijk een praatje.

Met elkaar is bewegen leuk en vooral heel gezellig. Iedereen kan meedoen, iedereen is welkom. Het geeft echt niet als iets niet meer heel soepel gaat, iedereen doet gewoon wat er wel kan. En als iemand een oefening zittend wil doen, dan doet hij of zij dat gewoon. Ze gaan niet zo ver hoor, het is een klein rondje, en ze stoppen steeds voor een blokje ‘bewegen’. 

Rond kwart over elf komt de stoet weer op het zwembad aan, want natuurlijk is iedereen op tijd terug voor de koffie! Gezellig, een bakkie met een koekje uit de trommel!

Het is een warme, hechte club. Het is gezellig, er wordt gelachen en er wordt goed voor de mensen gezorgd. Bij mooi weer gaan ze naar buiten, bij slecht weer is het binnen, in de sportzaal. Wie niet zelfstandig naar het zwembad kan komen, mag gebruik maken van een vrijwillige chauffeur. (Even bellen met nr: 06 10196667)

Na de koffie gaat iedereen weer naar huis. Wie door een chauffeur gehaald is, wordt ook weer netjes thuisgebracht.