Start nieuwe seizoen

16-08-2021

Maandag 23 augustus start het nieuwe seizoen! Alle activiteiten starten weer: zwemles, banenzwemmen, sportgroepen en Baby&Peuterles. Ook de volwassenles gaat weer van start! Voor de sportgroepen, banenzwemmen, recreatief zwemmen en Baby&Peuterles geldt nog steeds dat reserveren verplicht is. Kom ook nog steeds in badkleding naar het zwembad, de kleedhokjes zijn voor het zwemmen gesloten. Na het zwemmen kan je douchen en de kleedruimtes gebruiken. Klik hier voor alle coronamaatregelen.

Er zijn een aantal wijzigingen in het rooster:

Banenzwemmen: weer op woensdag en een tijdsblok van 55 minuten.
Elke maandag, dinsdag en donderdag kan je vanaf 07.00uur banenzwemmen. Ook is er weer banenzwemmen op woensdagochtend, vanaf 09.00uur. Het is nog niet mogelijk om tegelijk met de zwemles banen te zwemmen. Van te voren reserveer je een tijdsblok. Een blok duurt maximaal 55 minuten, waarbinnen je ook moet douchen.

Sportgroepen: extra borstcrawlles op dinsdag!
Werken aan de crawltechniek en conditie? Doe mee met borstcrawlles! Op dinsdagavond is er nu een extra borstcrawlles voor beginners! Klik hier voor de lesgroepen en vergeet niet van te voren te reserveren!

Baby & Peuterzwemmen: nu ook op maandag!
Yes! Er is nu op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag Baby & Peuterles! Op alle dagen zijn er 3 lesgroepen ingedeeld op leeftijd. Kies dus bij het reserveren voor de juiste lesgroep!

Recreatief zwemmen: buitenbad open bij mooi weer op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag
Alleen bij erg mooi weer is het buitenbad geopend voor recreatief zwemmen op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Bij minder mooi weer is het binnenbad in het weekend open. Wij maken dit 2 dagen van te voren bekend.

Reserveren + tickets