Zomervakantie

30-06-2021

Van 10 juli t/m 22 augustus is het zomervakantie en daarom heeft Zwembad De Waterlelie een aangepast rooster. Het zwembad is geopend voor: banenzwemmen, sportgroepen, zomerlessen en recreatief zwemmen. Bekijk de openingstijden op onze website. In verband met het coronavirus moet er nog steeds vooraf worden gereserveerd en gelden er aangepaste veiligheids- en hygiëneregels. 

Recreatief zwemmen in het binnen- of buitenbad

In de zomervakantie zijn wij elke dag geopend voor recreatief zwemmen. Afhankelijk van het weer, maken wij  maximaal 2 dagen van te voren bekend of het binnen- of buitenbad is geopend. Het is of binnen zwemmen of buiten, niet allebei tegelijk. Reserveren is verplicht en kom in badkleding naar het zwembad.

Eerder dan 2 werkdagen van te voren reserveren voor recreatief zwemmen is niet mogelijk. Houd onze website en socials in de gaten voor de juiste openingstijden. Zonder reservering en online gekocht ticket krijg je geen toegang tot het zwembad. Vrijkaarten/tegoedbonnen kunnen voorlopig niet ingeleverd worden!

Openingstijden recreatief zwemmen 

Je reserveert voor het volledige tijdsblok (zowel voor het binnen- als buitenbad) en koopt je ticket(s) online. Je bent niet verplicht direct te starten met zwemmen op de starttijd. Je bepaalt zelf jouw zwemtijd als het maar binnen het tijdsblok past.

Is het binnenbad geopend? Kom dan gezellig zwemmen tussen 10.30-15.30 uur. 

Is het buitenbad geopend? Reserveer een van de tijdsblokken: 9.30-13.30 uur of 14.30-18.30 uur.

Reserveren + Tickets

Let op: het is niet mogelijk om een los ticket te annuleren of te ruilen voor een andere dag.

Banenzwemmen en sportgroepen

Tijdens de vakantie kan je banenzwemmen of meedoen met een van onze sportgroepen. Het rooster is voor de zes weken zomervakantie gewijzigd. Van te voren reserveren is verplicht.