Zomervakantie

30-06-2022

Van 16 juli t/m 28 augustus is het zomervakantie en daarom heeft Zwembad De Waterlelie een aangepast rooster. Het zwembad is geopend voor: banenzwemmen, sportgroepen, zomerlessen en recreatief zwemmen. Bekijk de openingstijden op onze website of download de flyer! 

flyer zomervakantie

Recreatief zwemmen in het binnen- of buitenbad

In de zomervakantie zijn wij elke dag geopend voor recreatief zwemmen. Afhankelijk van het weer, maken wij  maximaal 2 dagen van te voren bekend of het binnen- of buitenbad is geopend. Het is of binnen zwemmen of buiten, niet allebei tegelijk. Het zomerabonnement is te gebruiken voor recreatief zwemmen in het binnen- en buitenbad. 

Klik hier voor de openingstijden van het recreatief zwemmen

Openingstijden recreatief zwemmen 

Is het binnenbad geopend? Kom zwemmen tussen 10.30-15.30 uur (donderdag vanaf 11.00uur).

Is het buitenbad geopend? Kom zwemmen tussen 10.00 -17.30 uur.
Entree gaat via het buitenhek. Kom in badkleding, want de kleedkamers zijn niet te gebruiken. De toilet en buitendouche wel.

Koop alvast online je ticket voor het buitenbad, dat scheelt een lange rij. Je hoeft niet te reserveren.
Let op: restituatie van een los ticket is niet mogelijk!

Banenzwemmen en sportgroepen

Tijdens de vakantie kan je banenzwemmen of meedoen met een van onze sportgroepen. Kijk goed naar onze openingstijden en reserveer van te voren voor de sportgroepen. Elke donderdag is er Baby & Peuterzwemmen!

Zwemles

In de zomervakantie gaat de reguliere zwemles niet door. Het is wel mogelijk om vakantielessen te kopen. Klik hier voor meer informatie.

flyer zomervakantie