Receptionist(e)

Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer is een bedrijf waar sport, bewegen en welzijn centraal staan. Voor de gemeente beheren en verhuren wij bijna alle sportaccommodaties in Aalsmeer en Kudelstaart, waaronder Zwembad De Waterlelie. Wij zijn actief in het stimuleren van sport en bewegen in Aalsmeer.

Voor de Sportcentrum De Waterlelie zoeken wij een enthousiaste

Receptionist(e) voor +/- 24 uur per week
Wij zijn 7 dagen per week open. Een vaste avonddienst en één of meerdere weekenddiensten per maand maken onderdeel uit van het rooster.

Wat ga je doen?

Vanuit onze receptie geef jij bezoekers, medewerkers en leveranciers een warme en gastvrije ontvangst. Je bent een vertrouwd gezicht aan de balie van De Waterlelie en kan goed en duidelijk communiceren. Je staat klaar om iedereen te helpen en hun vragen te beantwoorden. Als het druk is ben je achter elkaar mensen aan het helpen, zowel aan de balie als aan de telefoon. Is het iets rustiger? Dan zijn er altijd (administratieve) werkzaamheden die zijn blijven liggen. Kortom een afwisselende baan met veel interactie met mensen in een sportieve werkomgeving en een leuk team!

Wie ben jij?
Je hebt plezier in de reguliere receptietaken: Telefoontjes, vragen over abonnementen, reserveringen,
betalingen, zwemlessen en nog veel meer. Je bent handig met computers en/of kassa's waardoor je je onze systemen snel eigen kunt maken. Je ziet toe op het naleven van de huisregels en op de op dat moment geldende coronaregels. Je kunt snel schakelen en zorgt dat je samen met je collega's van de receptie goed op de hoogte bent van de interne werkwijze. Je bent behulpzaam, vriendelijk en vindingrijk. Je kunt prima zelfstandig werken maar maakt graag onderdeel uit van een team. Tot slot is de beheersing van de Engelse taal een pré.

Als je bij ons komt werken dan

  • Start je bij een informeel bedrijf dat altijd in beweging is
  • Ontvang je een prima salaris (CAO zwembaden) en neem je deel aan een goede pensioenregeling
  • Contracturen in overleg
  • Werk je in een leuk team
  • En er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar personeelszaken@esa-aalsmeer.nl.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.