Zwemles wijzigen, opzeggen of een tweede les aanvragen

Wil je iets wijzigen aan de huidige zwemles? Vul dan het formulier in onderaan de pagina.

Een tweede zwemles

De meeste kinderen volgen een keer per week zwemles. Het is mogelijk om twee keer per week les te volgen. Soms raadt de lesgever dit aan, soms willen ouders dit graag. Een tweede zwemles is het beste in te zetten wanneer je kind het blauwe lintje heeft. Vanaf dat moment zit de zwemles vol met oefenstof om de vier verschillende zwemtechnieken aan te leren en verbeteren. Een 2e zwemles kan tijdelijk (b.v. 8 lessen) zijn,  of tot en met het behalen van het A/B/C diploma. Wij nemen contact met je op, zodra er plek is!
 
Voor kinderen zonder lintje of met een rood lintje is een 2e les niet zinvol.

Kinderen hebben tijd nodig om watervrij te worden en zich thuis te voelen in ons bad. Je kunt zelf bijdragen aan dit proces door deel te nemen aan het oefenuurtje op zondagochtend, bijspijkerles op woensdag of regelmatig met je kind te zwemmen tijdens het recreatief zwemmen.

Huidige zwemles wijzigen

Wil jij de zwemles wijzigen of een les opzeggen voor na de zomervakantie? Vul dan uiterlijk 2 augustus het formulier in onder aan de pagina. Een 2e lesdag opzeggen? Lever dan uiterlijk 2 augustus het opzegformulier in.

Opzegformulier zwemles

Wij streven ernaar de lesgroepen zoveel mogelijk gelijk te houden, in verband met de continuïteit van de zwemlessen. Mocht het toch noodzakelijk zijn de lesdag/tijd te wijzingen, vul dan het formulier onderaan de pagina in. Wij proberen je aanvraag te verwerken, maar zijn hierbij afhankelijk van de beschikbaarheid in de groepen die aansluiten op het niveau van je kind. Wij nemen contact met je op, zodra er plek is!

Wijzigen zwemles/tweede les aanvragen

Naam ouder/verzorger is leeg
Naam kind is leeg
Geen keuze gemaakt
Geen lesdag ingevuld
Geen lestijd ingevuld
Vul de huidige lestijd in
Geen lesgroep ingevuld
De naam van de lesgroep vind je via Mijn ESA bij zwemlessen
Geen niveau ingevuld
Vul hier het huidige niveau van je kind in
Geen beschikbaarheid opgegeven
Geef aan op welke dag(en) je kind beschikbaar is
Je hebt jouw e-mailadres niet ingevuld
Telefoonnummer is leeg
U heeft geen opmerkingen ingevuld
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.