Freerunnen

Kom jij ook iedere dinsdag jouw Freerun skills verbeteren? Op het Freerunpark bij Sportcentrum De Waterlelie begeleidt een professionele Freerunner kinderen vanaf 8 jaar. Reserveer je plek, koop een ticket en doe mee!

Freerunnen in Aalsmeer

Op het Freerunpark aan de Dreef leren de kinderen elke les nieuwe Freerunskills onder begeleiding van de professionals van Parkour Disciplines. Zijn de weersomstandigheden onveilig dan gaat de groep binnen hun “Parkour” afleggen (op dit moment niet mogelijk i.v.m. coronamaatregelen). Van de herfstvakantie t/m de voorjaarsvakantie worden alle lessen in sporthal De Waterlelie gegeven.

De lessen zijn afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Niemand is uitgesloten en niemand wordt gevraagd iets te doen waar hij/zij zich niet comfortabel bij voelt. Tegelijkertijd daagt de trainer de kinderen uit om de creatiefste weg te vinden van A naar B. Ze leren improviseren en op andere manieren naar obstakels te kijken om deze te kunnen passeren. Freerunning is een individuele sport en geen wedstrijdsport. De enige wedstrijd die er is, is die tegen jezelf. Je grenzen verleggen en jezelf blijven uitdagen waardoor je zelfvertrouwen groeit!

Losse les: €9

Is Freerunnen gevaarlijk?

De sport wordt vaak gezien als een zeer gevaarlijke sport. Freerunning is niet gevaarlijk met de juiste begeleiding. Kinderen leren spelenderwijs en op een veilige en verantwoorde manier de kunsten van Freerunnen. Parkour Disciplines leert al jaren aan hun leden de parkour bewegingen. 

Wanneer kan je Freerunnen bij ESA?

Iedere dinsdag* van 15.30 tot 16.15 uur kan je meedoen met de lessen. 

* in de schoolvakanties is er geen les, tenzij anders vermeld.

Wil je proberen of Freerunnen iets voor jou is?

Koop online je ticket voor een Freerun losse les via Mijn ESA. Nadat je bent ingelogd reserveer je een plek voor één van de lestijden in de agenda. De bevestigingsmail is jouw deelnamebewijs. De trainer wacht maximaal 10 minuten voor aanvang bij de entree van Sportcentrum De Waterlelie. Samen met de trainer lopen de kinderen richting het Freerunpark. Bij heel slecht weer wordt de les geannuleerd en op een ander moment gepland. Wij communiceren dit via e-mail. 

Vanwege de corona maatregelen is het niet toegestaan om als toeschouwer langs de kant/of op de tribune te blijven kijken. Je kunt je kind weer ophalen bij het Freerunpark of bij de sporthal.

Algemene voorwaarden

Freerun feestje

Hoe gaaf is dat! Samen met je vrienden nóg meer skills leren of laten zien wat jij al hebt geleerd tijdens de les! Geef een Freerun Clinic! De feestjes zijn alleen mogelijk op zondag in het Freerunpark naast het parkeerterrein van Zwembad De Waterlelie of je kiest zelf een gave locatie uit. Binnen kan ook in één van onze sportlocaties. Een feestje duurt altijd 1,5 uur en er kunnen maximaal 15 kinderen aan deelnemen. 

Meer info

Tickets


Wanneer kan ik voor freerunnen terecht?

Dag Tijd Locatie
Dinsdag 15:30 - 16:15 1/3 zaal links
Volledige rooster bekijken