Freerunnen

Het is nog niet bekend wanneer het freerunnen weer start!

Kom ook iedere dinsdag jouw freerunskills verbeteren! Op het Freerunpark bij Sportcentrum De Waterlelie geven professionele freerunners uitdagende en gevarieerde lessen aan kinderen van 8 t/m 17 jaar. Je leert springen, landen, rollen, klimmen, zwaaien en als jij eraan toe bent zelfs de spectaculaire salto’s! Geef je op voor een gratis proefles of schrijf je direct in voor het freerunabonnement via het inschrijfformulier onderaan deze site.

Tijd

Dinsdag
Startersgroep: 16.00 - 16.45 uur
Gevorderden: 16.45 - 17.30 uur (voorlopig alleen om 16.00 uur i.v.m. corona)

In de korte vakanties gaan de lessen gewoon door. Tijdens de 6 weken zomervakantie houden wij een zomerstop.

Prijs

4 weken freerunnen voor €34

Indien een les wordt gemist, vindt geen restitutie van (een deel van) het lesgeld plaats. Inhalen van gemiste lessen is niet mogelijk.

Locatie

Naast het parkeerterrein van Sportcentrum De Waterlelie ligt het openbare Freerunpark.
Hier staan obstakels en klimrekken waar de kinderen elke les nieuwe freerunskills leren. Zijn de weersomstandigheden onveilig dan gaat de groep binnen hun “parkour” afleggen en wordt er gebruik gemaakt van de materialen die in de sporthal beschikbaar zijn. Van de herfstvakantie t/m de voorjaarsvakantie worden de lessen altijd in sporthal De Waterlelie gegeven. Kom gerust eens kijken bij een les en vraag om meer informatie.

Inhoud lessen

De lessen zijn ingedeeld op niveau. Dat houdt in dat een nieuwe leerling instroomt in de Startersgroep. In deze lessen leer je de meest essentiële technieken van het freerunnen. Heb je de basis onder de knie? Dan bepaalt de trainer of je mag doorstromen naar de groep Gevorderden. Zo krijgt iedereen de kans om door te groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Lesgevers

De lessen worden gegeven door professionele parkour en freerun trainers van Parkour Disciplines

Is Freerunnen gevaarlijk?

De sport wordt vaak gezien als een zeer gevaarlijke sport. Freerunning is niet gevaarlijk met de juiste begeleiding. Kinderen leren spelenderwijs en op een veilige en verantwoorde manier de kunsten van Freerunnen. Parkour Disciplines leert al jaren aan hun leden de parkour bewegingen. 

Wil je proberen of Freerunnen iets voor jou is? Geef je op voor een gratis proefles!

Vul onderstaand formulier in. Nadat wij deze hebben ontvangen, sturen wij een bevestiging met het tijdstip dat je bent ingedeeld in de les. De bevestigingsmail is jouw deelnamebewijs en moet je laten zien bij de receptie van het Sportcentrum. De trainer wacht maximaal 10 minuten voor aanvang buiten bij de entree. Samen met de trainer loop je naar het Freerunpark. 

Algemene voorwaarden

Freerun feestje

Hoe gaaf is dat! Samen met je vrienden nóg meer skills leren of laten zien wat jij al hebt geleerd tijdens de les! Geef een Freerun Clinic! De feestjes zijn alleen mogelijk op zondag in het Freerunpark naast het parkeerterrein van Zwembad De Waterlelie of je kiest zelf een gave locatie uit. Binnen kan ook in één van onze sportlocaties. Een feestje duurt altijd 1,5 uur en er kunnen maximaal 15 kinderen aan deelnemen. 

Meer info

Aanmelden voor freerunnen kan voorlopig niet 

Abonnementen & tickets


Wanneer kan ik voor Freerunnen terecht?

Volledige rooster bekijken