Sporthal De Proosdijhal

Sporthal De Proosdijhal is een goed bereikbare sportaccommodatie in Kudelstaart. De sporthal bestaat uit een grote sportzaal en een kleine gymzaal. Elke avond trainen diverse verenigingen en in de weekenden spelen zij competitie of wedstrijden. Overdag is er schoolgym en wordt de zaal gebruikt door meerdere sportgroepen. 

Naast sportbeoefening biedt Sporthal De Proosdijhal diverse mogelijkheden op sociaal en cultureel gebied. Denk aan het houden van beurzen, shows en markten. Sportief of recreatief bezig zijn met jouw familie, vrienden, bedrijf of vereniging? Wij bieden je alle mogelijkheden om een geslaagd evenement te organiseren. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Reserveringen.

Faciliteiten

  • Eén grote zaal van 29 x 48 meter ( 1392m2).
    • Een tribune voor 400 personen.
  • Eén kleine gymzaal van 11 x 10 meter (110m2)
  • Zes kleedkamers.
  • Vergaderruimte voor maximaal 10 personen.
  • Horecagelegenheid

De grote zaal is geschikt voor het beoefenen van individuele- en groepssporten. Door de aangebrachte belijningen zijn er mogelijkheden voor voetbal, volleybal, badminton, basketbal, korfbal, handbal en veel meer. Alle benodigde materialen zijn aanwezig. De zaal is makkelijk te verdelen in 3 gelijke zalen. Naast sportactiviteiten is de zaal ook geschikt voor beursen, markten en shows.

De kleine zaal is geschikt voor het geven van kleine groepslessen, zoals: dans, zumba, aerobics en vechtsporten.

Edisonstraat 6 , 1433 KA Kudelstaart