Sport en Spel instuif bij Sportcentrum De Waterlelie

In de kleine vakanties organiseert ESA Sport & Spelinstuiven in Aalsmeer! Kom sporten en bewegen. Je kan spelen, springen, klauteren en nog veel meer!

In verband met de coronamaatregelen worden de instuiven tijdelijk op het grasveld op het buitenbadterrein van Sportcentrum De Waterlelie georganiseerd. Entree is via het buitenhek. Van te voren online reserveren + ticket kopen is verplicht.

Spelregels Sport & Spelinstuif

Ga thuis alvast naar het toilet. Kom maximaal 10 minuten van te voren in sportkleding naar Sportcentrum De Waterlelie. Je ticket wordt bij de entree van het buitenbad (via het hek links van de binnenglijbaan) gescand. Op alle dagen zijn er minimaal 2 begeleiders aanwezig, het buitenbad is afgeschermd.  Ouders mogen in verband met de corona maatregelen niet blijven kijken. Na afloop kunnen de kinderen bij het buitenhek (links van de glijbaan) weer worden opgehaald. 

Let op: restitutie van een los ticket is niet mogelijk en je kunt een ticket niet omruilen voor een andere dag. Ook bij slecht weer gaat de instuif gewoon door!


Wanneer kan ik voor Sport en Spel instuif bij Sportcentrum De Waterlelie terecht?

Dag Tijd Locatie
Dinsdag 13:30 - 15:30 1/3 zaal links
Volledige rooster bekijken