Sport en Cultuur Festival 2024

Wat een groot succes!

Wij kijken met een grote glimlach terug op een fantastische dag, waar het aanbod van sport & cultuur Aalsmeer echt samen kwam!

Iedereen was uitgenodigd om op zondag 21 april 2024 deel te nemen aan de gratis activiteiten en festiviteiten. Op dit fantastische festival was er bijna niets wat je niet kon doen of zien! Een geweldig aanbod waar Aalsmeer trots op mag zijn! Ondanks de koude wind, was het weer ons gunstig gezind en scheen de zon, wat resulteerde in een grote opkomst en veel nieuwsgierige bezoekers die werden aangetrokken door het diverse aanbod.

Opening

Om 11.00 uur werd er door wethouder Bart Kabout (sport) en wethouder Willem Kikkert (cultuur) stil gestaan bij het 10 jarig jubileum Cultuurpunt Aalsmeer en het 50 jarig jubileum van de Waterlelie en de belangrijkheid van deze twee elementen: sport & cultuur, binnen de gemeente Aalsmeer.

Aansluitend nam kinderburgemeester Vera een gouden schaar in ontvangst, die haar werd aangereikt door het synchroonzwemteam van ZPCH die dit optreden uitvoerde vanuit het jubileum van de Waterlelie en opende zij het Festival.

Sport & Cultuur Festival (11).jpg

Wat was er te doen?

Dat is bijna te veel om op te noemen! Meer dan veertig lokale sport- en cultuuraanbieders toonden met enthousiasme hun talenten.
Acteren, Aqua joggen, Badminton, Bootcamp, Bodyshape, Dansen, Duiken, Fotograferen, Handbal, Handboogschieten, Hockey, Karate, Korfbal, Meer bewegen voor ouderen, Pilates, Rolstoelbasketballen, Rolstoeldansen, Schilderen, Schaken, Skeeleren, Suppen, Tekeken, Trampolinespringen, Turnen, Vinzwemmen, Voetbal, Volleybal, Waterpolo, Yoga, Zeilen, Zingen, Zwemmen, (Virtual Reality)snorkelen.

Bekijk nu de aftermovie!

Ben jij geïnspireerd?

Vanuit de organisatie hopen wij dat bewoners geïnspireerd zijn om mee te doen! Niet alleen gisteren tijdens ons festival, maar ook erna. Sport en cultuur verbindt, biedt gezelligheid en is gezond! Kijk voor het complete aanbod van sport- en cultuur op www.aalsmeeractief.nl en meld je aan voor een proefles!

Kom je volgende keer weer? 

Met vrolijke gezichten bij zowel vrijwilligers als bezoekers kunnen we stellen dat deze editie 100 % geslaagd was.
Kom je volgende keer weer? Maak van het 'Sport en Cultuur Festival' een traditioneel uitje!

Houd onze socials in de gaten voor updates en nieuws!

Het Sport & Cultuur festival werd georganiseerd door:

Logo's sport en Cultuur.png

Wij bedanken alle sport- en cultuuraanbieders voor hun aanwezigheid.

Sport & Cultuur Festival (10).jpg Sport & Cultuur Festival (9).jpg Sport & Cultuur Festival (8).jpg Sport & Cultuur Festival (3).jpg
Sport & Cultuur Festival (6).jpg Sport & Cultuur Festival (4).jpg Sport & Cultuur Festival (5).jpg InstaFB Zwembad (21).jpg

Voor meer foto's: www.kicksfotos.nl.