Sporthal huren

Huur een sporthal bij ESA voor sportbeoefening op topniveau of recreatief. Wist je dat je een van onze sporthallen ook voor een sportieve activiteit voor familie, vrienden of collega's kunt huren? ESA heeft gediplomeerde sportinstructeurs die je daarbij graag begeleiden. Naast de sporthallen verhuurt ESA ook gymzalen, buitensportlocaties, vergaderruimtes en een zwembad.

Organiseer een sportieve activiteit

Naast de wekelijkse trainingen van de verenigingen is het ook mogelijk om als particulier of bedrijf een sporthal of gymzaal te huren. Na een lange werkdag een potje voetballen met collega's, een sportief teamuitje of een sportief verjaardagsfeestje organiseren. Er is heel veel mogelijk. Klik op de onderstaande locaties voor meer informatie of neem contact met ons op via het contactformulier.

Locaties sporthallen

In Aalsmeer Oost staat sporthal De Bloemhof. Deze locatie heeft twee grote sportzalen. Aan het Recreatiepark Hornmeer is Sportcentrum De Waterlelie gevestigd. Hier vind je één sporthal en zwembaden. In Kudelstaart staat sporthal De Proosdijhal. De Proosdijhal beschikt over één grote zaal en een kleine gymzaal. Alle drie de locaties hebben volledige horeca faciliteiten.

Wat kost het huren van een sporthal?

Wil je een sportlocatie huren of heb je een vraag over het huren? 

Vul onderstaand formulier in.

Er is geen voornaam ingevuld
Er is nog geen achternaam ingevuld
(Optioneel)
Er is nog geen straat ingevuld
Er is nog geen huisnummer ingevuld
Er is nog geen postcode ingevuld
Er is nog geen woonplaats ingevuld
Je hebt nog geen telefoonnummer ingevuld
Fout mailadres ingevuld
Geen accommodatie ingevuld
(Optioneel)
Er is geen beschrijving ingevuld
(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.