Zwembad De Waterlelie

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt volop mogelijkheden voor jong en oud! Zwemles, banenzwemmen, recreatief zwemmen, aquasporten, feestjes en nog veel meer.

Openingstijden buitenbad

Vanaf medio mei tot einde zomervakantie gaat bij mooi weer ons buitenbad open. Buiten hebben wij een 25 meter bad met familie glijbaan en een duikplank, een aflopend speelbad met een kleine glijbaan en fonteinen. Voor de allerkleinste is er apart een ondiep peuterbad met speelplaats. Tussen het zwemmen door kan je genieten van het mooie weer op onze groene ligweide.

Iets te vieren?

Vier de verjaardag van jou of je kind in Zwembad De Waterlelie met vrienden, familie, de hele klas of het sportteam. Je kunt het zwembad afhuren voor jouw privé feest of een kinderfeest geven tijdens het recreatief zwemmen in het weekend. Met een snorkel of zeemeermin workshop maak je het feest onvergetelijk!

Horeca Zwembad De Waterlelie

Je kunt in onze horeca terecht na het zwemmen, tijdens de zwemles van je kind of zomaar wanneer je zin in hebt in een kopje koffie of thee, een lekker drankje of wat te eten. De horeca heeft een gezellig ingerichte sfeer en wij ontvangen iedereen gastvrij. Ook tijdens een (kinder)feest is er veel mogelijk. Wij denken graag met je mee.

Verantwoord zwemmen 

Sinds januari 2020 is Sportcentrum De Waterlelie in Aalsmeer volledig onafhankelijk van gas. Wij ontvangen restwarme van datacentrum NorthC. Via een warmtepomptechniek wordt deze restwarmte omgezet naar warmte voor Sportcentrum De Waterlelie. Ons koude water dient weer als koelwater voor het datacentrum. Hiermee besparen wij de uitstoot van gemiddeld 74 woningen!

Aangesloten bij WiZZ

Zwemmen is van groot maatschappelijk belang. Zwemmen biedt volop kansen om mensen een leven lang in beweging te laten blijven. De zwemsport levert een belangrijke bijdrage aan (top)sportambities van Nederland. En goed zwemonderwijs is van levensbelang voor het voorkomen van verdrinkingen. Om een zwemland te blijven, zijn zwembaden en zwemscholen met enthousiaste en vakbekwame medewerkers nodig. Om dat te bereiken en te waarborgen zijn goede afspraken nodig op het gebied van cao en arbeidsvoorwaarden, scholing en pensioen en wet- en regelgeving. WiZZ verenigt alle werkgevers van zwembaden en zwemscholen om daar samen aan te werken en dat met elkaar te bereiken.

Sociale veiligheid

Keurmerk Veilig en Schoon

WiZZ

ZWEMBAD PAGINA reserveren + tickets

Rooster

Buitenbad

Zaterdag Activiteit Bad
10:30 – 18:30 Recreatief zwemmen Buitenbad
Recreatief zwemmen
10:30 – 18:30 Buitenbad

Zwembad De Waterlelie

Zaterdag Activiteit Bad
09:00 – 10:30 Banenzwemmen Recreatiebad
Banenzwemmen
09:00 – 10:30 Recreatiebad
09:00 – 10:30 Banenzwemmen Banenbad
Banenzwemmen
09:00 – 10:30 Banenbad
Volledige rooster bekijken

Nieuws

Zomervakantie 2024

Zwembad

03-07-2024
Zomervakantie 2024

Wij hebben een aangepast rooster van 20 juli t/m 1 september.

Lees verder
De laatste zwemles voor de zomervakantie

Zwembad

02-07-2024
De laatste zwemles voor de zomervakantie

De laatste zwemles voor de zomervakantie is op donderdag 18 juli.

Lees verder
Zwemles in de zomervakantie

Zwembad

27-06-2024
Zwemles in de zomervakantie

Geef je kind op voor groepsles in de zomervakantie!

Lees verder

Agenda

Geen agendapunten gevonden.