Zwembad De Waterlelie

Elke dag sportieve, leerzame en gezellige activiteiten in Zwembad De Waterlelie

Zwemles, banenzwemmen, recreatief zwemmen, aquasporten en feestjes. Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt volop mogelijkheden voor jong en oud!

De Waterlelie heeft binnen drie zwembaden: een wedstrijdbad (25x15 meter), een diep recreatiefbad en een ondiep recreatiefbad. Alle doelgroepen kunnen in het zwembad terecht. Neem een duik van het startblok of ga met behulp van een speciale lift het water in. Bewegen in het water houdt je fit en vitaal.

Vanaf medio mei gaan onze buitenbaden bij mooi weer open tot medio september. Er is een 25 meter bad met familie glijbaan en een duikplank en een aflopend speelbad met een kleine glijbaan en fonteinen. Voor de allerkleinste is er een ondiep peuterbad met speelplaats. Tussen het zwemmen door kan je genieten van het mooie weer op onze groene ligweide. 

Iets te vieren?

Vier de verjaardag van jou of je kind in Zwembad De Waterlelie met vrienden, familie, de hele klas of het sportteam. Je kunt het zwembad afhuren voor een kinderfeest of een kinderfeest geven tijdens het recreatief zwemmen in het weekend. Met een snorkel of zeemeermin workshop maak je het feest onvergetelijk!

Horeca Zwembad De Waterlelie

Na het zwemmen, tijdens de zwemles van je kind of zomaar wanneer je zin in hebt in een kopje koffie of thee, een lekker drankje of wat te eten. In een gezellig ingerichte ambiance is het heerlijk vertoeven voor of na je sportactiviteit. Je kunt hier ook terecht voor of na het zwemmen met een kinderpartijtje. Er is veel mogelijk zoals het verzorgen van taart, maar ook een heel feest menu. 

Verantwoord zwemmen 

Sinds januari 2020 is Sportcentrum De Waterlelie in Aalsmeer volledig onafhankelijk van gas. Wij ontvangen restwarme van datacentrum NorthC. Via een warmtepomptechniek wordt deze restwarmte omgezet naar warmte voor Sportcentrum De Waterlelie. Ons koude water dient weer als koelwater voor het datacentrum. Hiermee besparen wij de uitstoot van gemiddeld 74 woningen!

Sociale veiligheid

Keurmerk Veilig en Schoon

ZWEMBAD PAGINA reserveren + tickets

Nieuws

Nieuwe corona maatregelen zwembad vanaf 28 november

Zwembad

27-11-2021
Nieuwe corona maatregelen zwembad vanaf 28 november

Vanaf zondag 28 november gelden er nieuwe corona maatregelen in het zwembad.

Lees verder
12 december geen recreatief zwemmen en banenzwemmen!

Zwembad

23-11-2021
12 december geen recreatief zwemmen en banenzwemmen!

Zondag 12 december aangepast rooster!

Lees verder
Corona maatregelen per 6 november

Zwembad

04-11-2021
Corona maatregelen per 6 november

Coronatoegangsbewijs verplicht in zwembad!

Lees verder

Agenda

Kledingzwemmen december

Zwembad

1 december 2021 – 7 december 2021
Kledingzwemmen december

Van 1 t/m 7 december is het kledingzwemmen. Kijkles komt te vervallen!

Lees verder
Kledingzwemmen schoolzwemmen december

Zwembad

6 december 2021 – 15 december 2021
Kledingzwemmen schoolzwemmen december

Kledingzwemmen voor alle schoolzwemmers van 6 t/m 15 december.

Lees verder