Zwembad De Waterlelie

Elke dag sportieve, leerzame en gezellige activiteiten

Zwemles, banenzwemmen, recreatief zwemmen, aquasporten en feestjes. Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt volop mogelijkheden voor jong en oud!

Het zwembad heeft binnen drie zwembaden: een wedstrijdbad, een diep recreatiefbad en een ondiep recreatiefbad. Alle doelgroepen kunnen in het zwembad terecht. Neem een duik van het startblok of ga met behulp van een speciale lift het water in. Bewegen in het water houdt je fit en vitaal.

Vanaf medio mei gaan onze buitenbaden bij mooi weer open tot medio september. Er is een 25 meter bad met familie glijbaan en een duikplank en een aflopend speelbad met een kleine glijbaan en fonteinen. Voor de allerkleinste is er een ondiep peuterbad met speelplaats. Tussen het zwemmen door kan je genieten van het mooie weer op onze groene ligweide. 

Iets te vieren?

Vier de verjaardag van jou of je kind in het zwembad met vrienden, familie, de hele klas of het sportteam. Je kunt het zwembad afhuren of een feestje geven tijdens het recreatief zwemmen in het weekend. Met een snorkel of zeemeermin workshop maak je het feest onvergetelijk!

Horeca De Waterlelie

Na het zwemmen, tijdens de zwemles van je kind of zomaar wanneer je zin in hebt in een kopje koffie of thee, een lekker drankje of wat te eten. In een gezellig ingerichte ambiance is het heerlijk vertoeven voor of na je sportactiviteit. Je kunt hier ook terecht voor of na het zwemmen met een kinderpartijtje. Er is veel mogelijk zoals het verzorgen van taart, maar ook een heel feest menu. 

Verantwoord zwemmen 

Sinds januari 2020 is Sportcentrum De Waterlelie volledig onafhankelijk van gas. Wij ontvangen restwarme van datadentrum NorthC. Via een warmtepomptechniek wordt deze restwarmte omgezet naar warmte voor Sportcentrum De Waterlelie. Ons koude water dient weer als koelwater voor het datacentrum. Hiermee besparen wij de uitstoot van gemiddeld 74 woningen!

Sociale veiligheid

Keurmerk Veilig en Schoon

ZWEMBAD PAGINA reserveren + tickets

Nieuws

Buitenbad is gesloten

Zwembad

24-08-2021
Buitenbad is gesloten

Buitenbad gaat niet meer open!

Lees verder
Start nieuwe seizoen

Zwembad

16-08-2021
Start nieuwe seizoen

Nieuwe seizoen start 23 augustus!

Lees verder
Zwemmen met Aalsmeerpas

Zwembad

03-08-2021
Zwemmen met Aalsmeerpas

Sinds 15 juli is het mogelijk om met de Aalsmeerpas in het binnenbad te zwemmen.

Lees verder

Agenda

Kledingzwemmen, kijk- en informatieles

Zwembad

1 oktober 2021 – 7 oktober 2021
Kledingzwemmen, kijk- en informatieles

Van 1 t/m 7 oktober is het kledingzwemmen, kijk- en informatieles. Gaat alleen door als er versoepelingen komen. Anders is er kledingzwemmen.

Lees verder
Aaslmeerse Zwemloop Circuit

Zwembad

9 oktober 2021 om 14:00 – 17:00
Aaslmeerse Zwemloop Circuit

Doe mee voor de fun met het Aalsmeerse Zwemloop Circuit! Voor alle leerlingen op het basis- en voortgezet onderwijs!  

Lees verder