Zwembad De Waterlelie

Zwembad De Waterlelie heeft zowel binnenbaden als buitenbaden. Huur één van de baden of de volledige accommodatie. Naast de activiteiten van het zwembad zelf is er veel mogelijk.

Geef een feest in het zwembad!

Wat is er nou leuker dan een groot zwemfeest? Discolichten en muziek aan en het zwembad (recreatiebad en ondiepe bad) privé voor jou en je gasten! Je kunt het zwembad elke zaterdag (tussen 15.00 en 23.00 uur) en zondag (tussen 13.30 en 18.00 uur) afhuren! Klik hier voor meer informatie.

Water nodig voor een training of wedstrijd bij een vereniging of organisatie?

Op de tijden dat er geen activiteiten in het zwembad plaatsvinden, is het mogelijk om met jouw vereniging een training te doen in het water! Dat kan overdag of 's avonds. Ook organisaties die hun medewerkers moeten opleiden en daarvoor water nodig hebben, kunnen bij ons terecht. Dat kan eenmalig of voor een vaste huur periode. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maak gebruik van de werkkostenregeling (WKR) op het gebied van sporten

Sporten met korting via de werkgever, dat is nog eens mooi meegenomen. Heeft jouw werkgever bij Zwembad De Waterlelie een contract afgesloten? Dan kan je met korting komen banenzwemmen of meedoen met een sportgroep. Zou jij dagelijks een verfrissende workout in het waterwillen doen? Laat jouw werkgever contact met ons opnemen voor het bespreken van de mogelijheden.

Meer informatie over het zwembad vind je hier.

Wat kost het huren van Zwembad De Waterlelie?

Dreef 7 , 1431 WC Aalsmeer