Facilitair medewerker

ESA zoekt een 
Facilitair medewerker 

 

Beschik jij over een talent voor facilitair beheer? Dan hebben wij dé baan voor jou! Wij zoeken een gedreven Facilitair Medewerker voor onze sporthallen en gymzalen. In de gemeente Aalsmeer exploiteren wij de Proosdijhal, de Bloemhof, sportcentrum de Waterlelie en een aantal gymzalen.
Jij zorgt dat onze accommodaties altijd spic en span zijn. Het is een afwisselende baan. Je bent de spil in het web van onze sportfaciliteiten. Of het nu gaat om het ontvangen en assisteren van bezoekers, het beheren van sleutels, het adviseren over onze materialen en activiteiten of het zorgen voor een brandschone accommodatie; jij draait er je hand niet voor om. Werk je tijdens openingstijden dan houd je altijd een oogje in het zeil en zorg je voor naleving van huisregels of correct gebruik van de accommodatie. Ook voer je kleine onderhoudswerkzaamheden uit.

Een deel van je werk vindt plaats in zwembad De Waterlelie. We leren je hoe je het water moet meten en hoe je het zwembad schoonhoudt. In de zomer is er minder werk in de sportaccommodaties en verplaatst een deel van het werk naar het (buiten)zwembad, waar je o.a. toeziet op een veilig en plezierig verblijf voor alle bezoekers. Zie je je zelf wel als Facilitair medewerker maar niet als Toezichthouder? Dan bespreken we andere mogelijkheden voor de zomermaanden. 

Wie ben jij?

Jouw drijfveer is de gebruikers/bezoekers na een bezoek een tevreden naar huis te laten gaan. Je hebt affiniteit met het verenigingsleven, evenementen en sport. Je bent communicatief sterkt en klantgericht en hebt een hands-on mentaliteit. Je bent bereid om weekenddiensten te werken, dat zijn tenslotte de momenten waarop de sporthallen volop in bedrijf zijn. Je bent niet vies van schoonmaakwerkzaamheden, dit is aanzienlijk deel van de functie en tot slot vind je het fijn om zelfstandig te werken.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan met veel ruimte voor eigen regie en zelfstandigheid. Je maakt onderdeel uit van een gezellig en professioneel team. Wij bieden een marktconform salaris, flexibele werktijden en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Zwembaden. Een zwemabonnement behoort eveneens tot de secundaire arbeidsvoorwaarden. Het aantal uur is in overleg, afhankelijk van jouw beschikbaarheid kan dit oplopen tot een fulltime dienstverband.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van de selectieprocedure.  

Kom je ons team versterken?

Heb je interesse? Stuur een sollicitatiebrief met cv naar personeelszaken@esa-aalsmeer.nl. Heb je vragen of wil je eerst telefonisch contact? Dan kun je contact opnemen met Eva Baardse, HR Functionaris via 0297-322022.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.