Horeca medewerker

HORECAMEDEWERKER

Voor 16 tot 38 uur per week

Wat ga je doen?

In Sportcentrum De Waterlelie en in Sporthal De Bloemhof hebben wij twee horecagelegenheden.

In De Waterlelie zijn we 7 dagen in de week open en ontvang je verschillende doelgroepen in de Horeca. Zo zijn er tijdens de zwemlessen begeleiders die een lekkere kop koffie of een kleine snack bestellen. In de avond trainen veel volwassen sporters in het zwembad of de sporthal en schenk je bijvoorbeeld ook alcoholische dranken en bereid je hapjes. Werk je op vrijdag, zaterdag of zondag? Dan zijn er kinderfeestjes in het zwembad en heb je veel kinderen te gast.  

In De Bloemhof hebben wij een dubbele sporthal en hier wordt volop getraind. Tijdens deze trainingsavonden en weekenden (dag én avond) is onze Horeca open voor sporters (kinderen én volwassenen), begeleiders, verenigingen en andere huurders. Je maakt zo deel uit van het verenigingsleven zorgt voor een gastvrije klantbeleving.   

Kortom gevarieerde barwerkzaamheden, kleine keukenwerkzaamheden zoals het bereiden van snacks, broodjes, tosti’s, en patat. Je werkt meestal zelfstandig waarbij je scherp bent op hygiëne en veiligheid. Aan het eind van je dienst zorg je dat je zowel de keuken als de horecagelegenheid netjes achterlaat voor je collega die het van je overneemt of voor de volgende dag.

 

Voor De Waterlelie zijn we op zoek naar een collega die op doordeweekse dagen waarvan minimaal drie avonden beschikbaar is. Voor De Bloemhof ligt de nadruk op het weekend en ben je in ieder geval 1 dag/avond beschikbaar. Een combinatie van beide locaties is mogelijk.

Wie ben je? 

Over gastvrijheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit hoeven wij jou niets uit te leggen. Bestellingen aannemen, afrekenen en bereiden gaan bij jou in één moeite door en je kunt goed het overzicht bewaren. Je bent zelfstandig, hebt affiniteit met sport en je bent in staat om een professionele, uitnodigende horecagelegenheid te runnen waar iedereen blijft hangen voor een hapje en drankje.

Wat vragen wij van je? 

  • MBO denk- en werkniveau
  • enkele jaren werkervaring in de Horeca
  • je kunt zelfstandig werken en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • gezien de wisselende verhuur van onze accommodaties is een bepaalde mate van
    flexibiliteit gewenst als het gaat om werktijden

Wat bieden wij:

  • Een aantrekkelijke zelfstandige functie in een dynamische omgeving
  • Goede arbeidsvoorwaarden (volgens CAO Zwembaden)
  • Contracturen afhankelijk van je beschikbaarheid
  • Veel afwisseling in de werkzaamheden

Kom je ons team versterken? 

Heb je interesse in deze functie, of een deel van de functie? Stuur dan een korte motivatie eventueel aangevuld met je CV naar Loraine Paulus via l.paulus@esa-aalsmeer.nl

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.