Indeling na ZwemABC

Binnenkort start je kind met een van onze vervolgcursussen, leuk! Lees onderstaande infomatie over de eerste zwemles, vervolg lessen én voor zwaardvis, snorkelen, survival en zeemeermin de informatiebrief goed door. Zo kom je voorbereid naar het zwembad! 

Informatiebrieven vervolgcursussen

Zeemeermin vrijdag

Survival woensdag

Snorkelen woensdag

Zwaardvis

Eerste zwemles

Kom maximaal 15 minuten van te voren naar het zwembad. Bij de receptie meld je je kind aan en betaal je de leskosten. Na het aanmelden volg je de aangegeven route.

De volgende lessen

  • Kom op tijd, maximaal 15 minuten van te voren, naar het zwembad.
  • Scan altijd voor de les de leskaart bij de receptie! Is je kind niet aangemeld? Dan kan hij/zij geen zwemles volgen.
  • Kinderen kleden zich om in de kleedruimtes.
  • Ouders zijn 5 minuten voor het einde van de zwemles in de kleedruimtes om hun kind op te vangen

Wat doe je als je kind niet kan komen zwemmen?

Het kan gebeuren dat je kind een zwemles mist door bijvoorbeeld ziekte of vakantie. Het is niet mogelijk om deze les in te halen. De eerste 3 gemiste lessen aaneengesloten zijn voor eigen risico.

Afwezigheid geef je altijd door in de Mijn ESA op de website. Is er iets aan de hand waardoor naam kind langere tijd niet op zwemles komt, neem dan contact op met de afdeling Zwemzaken

Hoe blijf ik op de hoogte van de vorderingen van de zwemles?

De vorderingen van de zwemles bekijk je in het leerlingvolgsysteem op Mijn ESA, onder het kopje mijn leskinderen. In Mijn ESA verleng je ook gemakkelijk de leskaart online! Informatie over de zwemles ontvang je altijd per mail.

Tot snel!