Zwemfeestje

Je verjaardag of een andere leuke gebeurtenis vieren in het zwembad? Dat is feest voor iedereen! Huur Zwembad De Waterlelie af op zaterdag- of zondagmiddag en vier jouw feestje met alléén de mensen die jij uitnodigt!
Wij houden ons strikt aan de Nederlandse coronamaatregelen. Daarover informeren wij je voordat jouw feest start. 

T/m de zomervakantie is het niet meer mogelijk om het binnenbad af te huren. Reserveren voor na de zomervakantie is wel mogelijk.

Click here for English

Je feest vindt plaats in het recreatiebad en het ondiepe bad.

Je hebt voor jouw gezelschap de totale ruimte van het diepe recreatiebad en het ondiepe bad. Bij binnenkomst liggen de spelmaterialen in het water en de discomuziek staat al aan. Wie is het snelst aan de overkant voor een ritje van de i-Tjoep (interactieve glijbaan)? Het feest is compleet met een hapje en een drankje in onze horeca. Je mag ook eventueel zelf wat lekker meebrengen, maar geen glaswerk en kruimels.

Je kunt het bad afhuren op zaterdag van 15:00 - 22.30 uur en op zondag van 13:30 - 17.15 uur huren. De minimale huurtijd is één uur, verlengen kan per kwartier. De meest gekozen duur is 1,5 uur. 

Prijs per uur €160

Celebrate your party in the swimming pool!

Would you like to celebrate your birthday or any other occasion in the swimming pool? It will be a party for everyone! Rent the swimming pool only for you and your guests.

Do you want to celebrate your party in our swimming pool with only the people you invite? That is possible on Saturday and Sunday afternoon! On Saturdays you can rent out the pool from 15.00 until 22.30 h. and on Sundays from 13.30 until 17.15 h. The minimum rental time is 1 hour and it’s possible to extend it by 15 minutes. Most people choose 1,5 hours. 

We recommend that you book at least 4 to 6 weeks in advance. 

Price per hour: €160

Vier je feestje bij ESA!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Dit veld is verplicht
Telefoonnummer is leeg
Fout mailadres ingevuld
Geen type feest gekozen
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
(Optioneel)
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.