Zwemfeestje

Een kinderfeestje of een andere leuke gebeurtenis vieren in Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer? Dat is feest voor iedereen! Er zijn 2 mogelijkheden voor zwemfeestjes in Zwembad De Waterlelie:

1. Kom op zaterdag of zondag tijdens het recreatief zwemmen naar het zwembad. Je betaalt bij de receptie de toegang tot het zwembad (€5,- p.p.) en bij de horeca kies je een van de menu's. Je kunt dit vooraf doorgeven via horeca@esa-aalsmeer.nl of op de dag zelf bij een van de medewerkers.

2. Huur Zwembad De Waterlelie af op vrijdagavond, zaterdag- of zondagmiddag en vier jouw zwemfeest met alléén de mensen die jij uitnodigt! 

Click here for English

Zwembad afhuren: je zwemfeestje vindt plaats in het recreatiebad en het ondiepe bad.

Bij binnenkomst liggen de spelmaterialen in het water en de discomuziek staat al aan. Wie is het snelst aan de overkant voor een ritje van de i-Tjoep (interactieve glijbaan)? Het feest is compleet met een van de menu's in onze horeca. In de zwemzaal mag niet gegeten of gedronken worden.

Je kunt het bad huren op: vrijdagavond van 18:00-19:30 uur, zaterdag van 15:00 - 22:30 uur en op zondag van 13:30 - 17:15 uur. De minimale huurtijd is één uur, verlengen kan per kwartier. De meest gekozen duur voor een zwemfeestje is 1,5 uur. Er is geen maximun aantal deelnemers en wij regelen een toezichthouder!

In verband met de grote vraag naar zwemfeestjes raden wij je aan om minimaal 6 tot 8 weken van te voren het zwembad te reserveren voor een kinderfeestje. Er is geen maximum aantal deelnemers.

2022: Prijs per uur €165

Celebrate your party in the swimming pool!

Would you like to celebrate your birthday or any other occasion in the swimming pool? It will be a party for everyone! Rent the swimming pool only for you and your guests.

Do you want to celebrate your party in our swimming pool with only the people you invite? That is possible on friday 18.00-19.30 h. on Saturdays you can rent the pool from 15.00 until 22.30 h. and on Sundays from 13.30 until 17.15 h. The minimum rental time is 1 hour and it’s possible to extend it by 15 minutes. Most people choose 1,5 hours. 

We recommend that you book at least 4 to 6 weeks in advance. 

2022: Price per hour: €165

Vier je feestje bij ESA!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Dit veld is verplicht
Je hebt nog geen telefoonnummer ingevuld
Fout mailadres ingevuld
Er is nog geen straat ingevuld
Er is nog geen huisnummer ingevuld
Je hebt nog geen postcode ingevuld
Dit veld is verplicht
Geen type feest gekozen
Geen aantal ingevuld
Eigen catering verzorgen is in alle zalen bij De Oude Veiling niet toegestaan.
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.