Intensief Les

De wachttijd van de Intensief Les met Garantie is opgelopen naar minimaal 1,5 jaar. Daarom is het tijdelijk niet mogelijk om je kind aan te melden voor de Intensief Les met Garantie.

Wil je dat je kind binnen een half jaar zwemveilig is? Schrijf je kind in voor Intensief Les met Garantie (ILG). Kinderen kunnen starten met deze lessen als zij minimaal 5 jaar oud zijn. In 24 lessen van 2,5 uur leiden wij je kind op voor  het A en B diploma van het ZwemABC. De les is 1x per week (of op woensdag, of op vrijdag). In elke les zit circa 15 minuten pauze. De groep bestaat uit maximaal 9 kinderen. 

ILG is op:

Woensdagmiddag van 15.30-18.00 uur
Vrijdagmiddag van 15.30-18.00 uur

Je kunt je kind aanmelden voor de woensdag of vrijdag. Is de instructeur niet aanwezig dan hebben wij een vaste vervanger. Na iedere 6 lessen bespreken wij met de ouders de vorderingen en het programma voor de komende lessen.

Garantie

Je kind mag gedurende de afgesproken lesperiode maximaal 2 lessen van 2,5 uur missen. Mist hij/zij meer lessen? Dan vervalt de garantie. Ook bij ziekte of andere omstandigheden is dit van toepassing. Te laat komen, rekenen wij tot absentie.

Wil je meer informatie over de voorwaarden die voor dit pakket gelden en de beschikbaarheid? Mail ons.
Klik hier voor de tarieven.

Inschrijven


Wanneer kan ik voor Intensief Les terecht?

Volledige rooster bekijken