Kleuterzwemmen

Kleuterlessen komen te vervallen tot aan de zomervakantie. Na de zomervakantie zien we jullie graag weer terug!

Houd onze website en socials in de gaten voor updates. 

Staat je kind bij ons op de wachtlijst voor zwemles, maar wil je alvast oefenen voor de zwemles? Doe dan op zondag mee met het kleuterzwemmen van 10.00 - 10.30 uur onder begeleiding van een instructeur. Het doel van het kleuterzwemmen is dat kinderen watervrij worden en alvast de beginselen van de basis van het zwemmen aanleren. Hierdoor zal de overstap naar de eerste zwemles niet zo groot zijn! 

Het kleuterzwemmen is met 1 ouder en 1 kind, in het diepe water. Kinderen mogen alleen deelnemen als ze bij ons op de wachtlijst staan en als ze met een EasySwimpakje Pro aan zwemmen. Dit pakje wordt ook gebruikt bij de zwemles. Je kunt het pakje kopen (en passen) bij de receptie(wij lenen geen pakjes uit). Na afloop van het kleuterzwemmen mag je blijven recreatief zwemmen.

Inhoud van de les:

Spelen, wennen, wennen en spelen en nog eens spelen! Kinderen leren door te spelen. Een rijke leeromgeving met allerlei spelmateriaal, veel verschillende bewegingsvormen, onder water (leren) gaan, leren kijken onder water, durven uitblazen onder water en af en toe mag het pakje uit. Dit zijn de basiselementen die ook in de zwemlessen heel belangrijk zijn.

Deelnemen aan de les

Je kunt je aanmelden voor de kleuterles door het ticket "Kleuterles" te kopen en een tijdsblok te reserveren.
Met de reservering krijg je toegang tot de les voor 1 ouder en 1 kind. Er is plek voor maximaal 10 kinderen (met 1 ouder). Na de les mag je blijven recreatief zwemmen. Deelnemen aan de les kan alleen met een EasySwimpakje Pro (te koop bij de receptie).

Reserveren kan maximaal één week vooruit, zowel online als bij de receptie. Er is geen meerbadenkaart, je koopt elke keer een losse les.

let op: deelname aan kleuterzwemmen heeft geen invloed op de wachtlijst. Je kind kan niet eerder starten. 

Tarieven 2024

Kleuterles: € 8,35

Reserveren en tickets


Wanneer kan ik voor Kleuterzwemmen terecht?

Volledige rooster bekijken