EasySwim methode en pakje

Wij geven zwemles volgens de EasySwim methode. Kinderen leren zwemmen met een EasySwim Pro pakje aan. Dit zwempakje met drijvers zorgt ervoor dat je kind al vanaf het begin oefent met de zwembewegingen in het water. Uiteindelijk zwemt je kind af voor het A-diploma zonder pakje.

Koop voor de eerste zwemles het EasySwim PRo pakje

Het EasySwim Pro pakje is te koop bij de receptie van het zwembad, klik hier voor de kosten. Neem je kind mee als je een pakje komt kopen, want het is belangrijk dat het goed past! Zet direct bij aankoop de naam in het pakje, dat voorkomt verwisseling!

Wij werken met de EasySwim Pro pakjes, andere pakjes zijn in de zwemles niet toegestaan. Het pakje is te koop in twee kleuren: lichtblauw/donkerblauw en lichtblauw/roze. De pakjes zijn altijd op voorraad in de maten S t/m XL. 

Let op bij tweedehands EasySwim Pro pakje

Mocht je een tweedehands pakje kopen, let er dan op dat de stof nog stevig aanvoelt, niet lubbert en of het pakje strak om het lichaam van je kind aansluit. Ook moeten de drijvers op de juiste plaats blijven zitten als je kind in het water is. Onze ervaring leert dat een Easyswim-pakje meestal 1 kind mee kan en het dus beter is een nieuwe aan te schaffen.

Meer informatie? Bel naar 0297-322022.