Indeling lesgroep ABC

Eerste zwemles A

Kom maximaal 15 minuten van te voren naar het zwembad. Bij de receptie meld je je kind aan en betaal je de leskaart en het zwempakje. Na het aanmelden volg je de route richting de kleedruimtes. De kinderen worden hier opgehaald. Vergeet de zwemkleding niet!

Voorkom een lange wachtrij bij de receptie: koop van te voren de leskaart en het EasySwim PRO pakje. Deze kun je online betalen!

Eerste zwemles kinderen vanaf 7 jaar (OK groepen)

Kom maximaal 15 minuten van te voren naar het zwembad. Bij de receptie meld je je kind aan en betaal je de leskaart. Na het aanmelden volg je de route richting de kleedruimtes. De kinderen worden hier opgehaald. De eerste zwemles mag je als ouder de eerste 10 minuten mee de zwemzaal in. Vergeet de zwemkleding niet, want kinderen vanaf 7 jaar zwemmen niet met het EasySwim PRO pakje.

Voorkom een lange wachtrij bij de receptie: koop van te voren de leskaart. Deze kun je online betalen!

Eerste zwemles B of C

Kom maximaal 15 minuten van te voren naar het zwembad. Bij de receptie meld je je kind aan en betaal je de leskaart. Na het aanmelden volg je de route richting de kleedruimtes. De kinderen worden hier opgehaald.

Voorkom een lange wachtrij bij de receptie: koop van te voren de leskaart. Deze kun je online betalen!

Omkleden

  • Voor de grote kleedkamers geldt: het geslacht van de ouder bepaald van welke kleedkamer je gebruik kunt maken.
  • Laat geen kleding hangen in de kleedhokjes (wisselcabines). Maak gebruik van een kledinghanger of kluisje.
  • In de grote kleedkamers mag je wel kleding achter laten.

 Na de eerste les 

  • Kom op tijd, maximaal 15 minuten van te voren, naar het zwembad.
  • Scan altijd voor de les de leskaart bij de receptie! Is de leerling niet aangemeld? Dan kan hij/zij geen zwemles volgen.
  • 5 minuten voor het einde van de zwemles ben je in de kleedruimtes om jouw kind op te vangen.
  • Zwemt je kind voor A? Dan heeft hij/zij altijd het EasySwim PRO pakje aan zolang het nog niet definitief zonder pakje mag zwemmen. Het is niet mogelijk om een zwempakje te lenen! (dit geldt niet voor kinderen die in de OK groep zwemmen)

Wat doe je als je kind niet kan komen zwemmen?

Het kan gebeuren dat je kind een zwemles mist door bijvoorbeeld ziekte of vakantie. Het is niet mogelijk om deze les in te halen. De eerste 3 aaneengesloten gemiste lessen zijn voor eigen risico.

Afwezigheid geef je door in de Mijn ESA omgeving op de website. Is er iets aan de hand waardoor je kind langere tijd niet naar zwemles kan komen? Stuur een mail naar de afdeling Zwemzaken

Hoe blijf ik op de hoogte van de vorderingen van de zwemles?

De vorderingen van de zwemles bekijk je in het leerlingvolgsysteem, te vinden in het menu van de Mijn ESA omgeving. In Mijn ESA verleng je ook gemakkelijk de leskaart online! Informatie over wijzigingen met betrekking tot de zwemles ontvang je altijd per mail.

Heb je een vraag over de zwemles? De lesgever is het eerste aanspreekpunt. Kom je er met de lesgever niet uit? Stuur dan een mail naar de afdeling Zwemzaken.

Tips

  • Kijk op de website voor meer informatie over bijvoorbeeld kledingzwemmen en afzwemmen.
  • Volg Zwembad De Waterlelie op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws!

Tot snel!