Indeling lesgroep ABC

Eerste zwemles A

Kom maximaal 15 minuten van te voren naar het zwembad. Bij de receptie meld je je kind aan en betaal je de leskaart en het zwempakje. Na het aanmelden volg je aangegeven route. Vergeet de zwemkleding niet!

Voorkom een lange wachtrij bij de receptie: koop van te voren de leskaart en het EasySwim PRO pakje. De leskaart kan je online betalen!

Eerste zwemles kinderen vanaf 7 jaar (OK groepen)

Kom maximaal 15 minuten van te voren naar het zwembad. Bij de receptie meld je je kind aan en betaal je de leskaart. De eerste zwemles mag je als ouder de eerste 10 minuten mee de zwemzaal in. Vergeet de zwemkleding niet, want kinderen vanaf 7 jaar zwemmen niet met het EasySwim PRO pakje.

Eerste zwemles B of C

Kom maximaal 15 minuten van te voren naar het zwembad. Bij de receptie meld je je kind aan en betaal je de leskaart. Na het aanmelden volg je de aangegeven route. De kinderen worden opgehaad in de kleedruimtes.

Voorkom een lange wachtrij bij de receptie: koop van te voren online de leskaart.

 De volgende lessen 

  • Kom op tijd, maximaal 15 minuten van te voren, naar het zwembad.
  • Scan altijd voor de les de leskaart bij de receptie! Is naam kind niet aangemeld? Dan kan hij/zij geen zwemles volgen.
  • 5 minuten voor het einde van de zwemles ben je in de kleedruimtes om naam kind op te vangen.
  • Zwemt je kind voor A? Dan heeft hij/zij altijd het EasySwim PRO pakje aan zolang het nog niet definitief zonder pakje mag zwemmen. Het is niet mogelijk om een zwempakje te lenen! (dit geldt niet voor kinderen die in de OK groep zwemmen)

Wat doe je als je kind niet kan komen zwemmen?

Het kan gebeuren dat je kind een zwemles mist door bijvoorbeeld ziekte of vakantie. Het is niet mogelijk om deze les in te halen. De eerste 3 gemiste lessen aaneengesloten zijn voor eigen risico.

Afwezigheid geef je altijd door in de Mijn ESA op de website. Is er iets aan de hand waardoor naam kind langere tijd niet op zwemles komt, stuur dan een mail naar de afdeling Zwemzaken

Hoe blijf ik op de hoogte van de vorderingen van de zwemles?

De vorderingen van de zwemles bekijk je in het leerlingvolgsysteem op Mijn ESA, onder het kopje zwemles. In Mijn ESA verleng je ook gemakkelijk de leskaart online! Informatie over de zwemles ontvang je altijd per mail.

Heb je een vraag over de zwemles? De lesgever is altijd het eerste aanspreekpunt. Kom je er met de lesgever niet uit? Stuur dan een mail naar zwemzaken 

Tips

  • Kijk op de website voor meer informatie over bijvoorbeeld kledingzwemmen en afzwemmen.
  • Volg Zwembad De Waterlelie op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws!

Tot snel!