Medewerker reserveringen en promotie

Medewerker Reserveringen en Promotie 32 uur per week 

ESA heeft veel mooie sportruimtes in beheer en iedereen die een sportactiviteit wil organiseren in één van onze sporthallen meldt zich bij jou! Vanuit je kantoor in Sportcentrum De Waterlelie ben jij het aanspreekpunt als het gaat om de planning, registratie van de verhuur, informatievoorziening over onze sporthallen en (kinder)feestjes in het zwembad. Daarnaast verzorg je de verhuur van de zalen voor vergaderingen en bijeenkomsten in De Oude Veiling en zet je je in voor een hogere bezettingsgraad. 

Je hebt veel contact met de sportverenigingen en organisaties die onze sporthallen of gymzalen huren. Je hebt affiniteit met het verenigingsleven en je denkt mee met de huurder zonder het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen, je durft beslissingen te nemen en zorgt dat de planning tot in de puntjes is geregeld. Je beheert de verhuurplanning van het zwembad en zorgt voor correcte vastlegging zodat iedereen intern weet wanneer er wat gepland staat.

Naast deze verantwoordelijke en afwisselende taak, houd je je bezig met de promotie van onze eigen activiteiten: Wat is ons aanbod en hoe breng ik dit onder de aandacht? Dankzij jou krijgt ESA een nog grotere naamsbekendheid en weten steeds meer bezoekers onze locaties te vinden. Daarnaast word je ingewerkt bij de receptie voor minimaal één vaste dienst en in geval dat we extra handjes nodig hebben of een invaller. Je voert zowel front- als backoffice taken uit.

Wie ben jij?
Het sleutelwoord in deze functie is communicatie! Je bent vriendelijk en duidelijk in je gesprekken met collega’s, verengingen, bezoekers en huurders. Je kunt goed luisteren, vraagt door bij onduidelijkheid en verstrekt altijd de juiste informatie. Na een gesprek met jou weet de ander waar hij aan toe is. Het bijhouden van de administratie rondom de verhuur vind je leuk én je bent secuur. Je nauwkeurigheid gaat niet achteruit als je onder druk staat en hierdoor kan iedereen van jouw planning op aan. Met jouw commerciële insteek benut je kansen en je denkt mee over onze marketingactiviteiten. Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een kandidaat die beschikt over HBO denk- en werkniveau. Ervaring met marketing en communicatie is een pré. Je bent handig met de computer, hebt snel inzicht in diverse programma’s en je kunt je ons intern systeem voor de website, facturatie, leerlingvolgsysteem en de kassa snel eigen maken. 

Als je bij ons komt werken dan
• start je bij een informeel bedrijf dat altijd in beweging is;
• ontvang je salaris conform CAO zwembaden afhankelijk van je opleiding en ervaring;
• neem je deel aan een goede pensioenregeling
• hebben we een reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis; 
• werk je in een zelfstandige functie met veel afwisseling in taken; 
• word je onderdeel van een gezellig en professioneel team; 

Heb je interesse? Stuur een sollicitatiebrief met cv naar personeelszaken@esa-aalsmeer.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld