Bereikbaarheid Sporthal De Bloemhof

12-09-2023

Er wordt hard gewerkt rondom Sporthal De Bloemhof! Hierdoor is de Sporthal alleen nog te bereiken via de Braziliëlaan. 

- Kom je met de auto naar De Bloemhof? Vul dan als adres Braziliëlaan 8 in (DHL, de buren van de sporthal). Via deze weg kom je bij De Bloemhof. De weg langs de supermarkt is afgesloten. 

Inmiddels gaat de gemeente ook werkzaamheden aan de Machine weg starten met de bijbehorende afsluitingen en omleidingen. Dat heeft uiteraard ook gevolgen voor de bereikbaarheid. 

Voor fietsverkeer vanuit de wijk nieuw oosteinde zijn er voorlopig geen beperkingen. Zowel de kruising Catharina Amalialaan/Machineweg en de rotonde Machineweg/Hornweg gaan nog niet afgesloten worden. De scholen kunnen via de Braziliëlaan bij De Bloemhof komen. 

Bezoekers die met de auto komen zullen mogelijk meer hinder ondervinden aangezien de Machineweg vanaf de Aalsmeerderweg en vanaf de Legmeerdijk gedeeltelijk wordt afgesloten.

Advies is dan ook om aan te rijden via de N201.

Komende van Uithoorn: neem de afslag Greenpark Aalsmeer. Onder aan de afslag rechtsaf de Braziliëlaan op. Aan het eind rechtdoor het parkeerterrein van De Bloemhof op.

Komende van Hoofddorp: neem dan afslag Greenpark Aalsmeer. Onderaan de afslag rechtsaf, ga op de rotonde rechtdoor, neem de eerste weg rechtsaf de Braziliëlaan op, rijd door naar de bocht en ga in de bocht linksaf. Je rijdt nu het parkeerterrein van De Bloemhof op.