Toezichthouder buitenbad

Nog vóór de zomer Lifeguard worden? 

Deze zomer wordt er in Zwembad De Waterlelie natuurlijk ook buiten gezwommen! Daarom zijn wij op zoek naar echte waterratten die wij kunnen opleiden tot Lifeguard / Toezichthouder.  

Als Lifeguard ga je bij ons aan de slag in zwembad De Waterlelie, dit kan in het binnenbad maar zeker ook in het buitenbad. Je zorgt ervoor dat onze bezoekers een prettige tijd beleven terwijl jij toezicht houdt op de veiligheid. Een belangrijke taak waarbij je altijd alert en scherp moet zijn. Je begeleidt activiteiten in het zwembad of op het terrein erom heen. Schoonmaken en opruimen hoort er natuurlijk ook bij maar je belangrijkste doel is veiligheid. Je zorgt ervoor dat iedereen gastvrij wordt ontvangen en indien nodig spreek je bezoekers aan op de huisregels.  


Wie ben jij?
 
Je hoeft geen ervaring te hebben met toezicht houden, dit kunnen wij je leren. Je bent wel een goede zwemmer en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je vindt veiligheid erg belangrijk. Je bent super vriendelijk en kan goed met mensen in gesprek gaan. Je staat stevig in je schoenen en durft zwemmers aan te spreken op hun gedrag. Je bent minimaal 18 jaar en beschikbaar in de zomermaanden. Mocht je geen BHV / EHBO diploma hebben dan is het belangrijk dat je deze via ons haalt evenals het certificaat Zwemmend redden voor zwembaden. 


Als je bij ons komt werken dan
 

  • zijn de werkdagen en werktijden in overleg;
  • start je bij een leuk bedrijf dat altijd in beweging is;
  • het uurloon is afhankelijk van je leeftijd, schaal 3 van de CAO Zwembaden 
  • word je onderdeel van een gezellig en professioneel team
  • gaan we er met elkaar een fantastische zomer van maken! 
     

Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer (ESA bv) is een bedrijf waar sport, bewegen en welzijn centraal staan. Voor de gemeente beheren en verhuren wij bijna alle sportaccommodaties in Aalsmeer en Kudelstaart, waaronder Zwembad De Waterlelie. Wij zijn actief in het stimuleren van sport en bewegen in Aalsmeer. 

Geïnteresseerd? Stuur dan een sollicitatiebrief met cv naar Eva Baardse, afdeling HR via personeelszaken@esa-aalsmeer.nl  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.