Wachtlijst ZwemABC

Inschrijving A

De wachttijd is gemiddeld 18 maanden. Rond de afzwemmomenten hebben wij inzicht in de plekken die vrij komen. Wij nemen telefonisch contact met je op zodra er een plek vrij is en je kind kan starten met zwemles. Dat kan bij ons vanaf 4 jaar, eerder niet.

Alle kinderen tussen 4 en 6 jaar starten de zwemlessen met het EasySwim PRO pakje aan.
Dit zwempakje met ingebouwde drijfmiddelen zorgt ervoor dat ze direct in het diepe bad leren zwemmen. Het is belangrijk dat je het pakje vóór de eerste zwemles aanschaft. Alle maten zijn altijd op voorraad bij de receptie.
Heb jij je kind ingeschreven voor de wachtlijst vanaf 7 jaar? Dan hoef je geen EasySwim PRO pakje aan te schaffen!

Inschrijving B/C

De wachttijd duurt gemiddeld 2 maanden. Rond de afzwemmomenten hebben wij inzicht in de plekken die vrijkomen. Wij nemen telefonisch contact met je op zodra er een plek vrij is en je kind kan starten met zwemles.

Mijn ESA is dé online omgeving van Zwembad De Waterlelie.

Hier wijzig je de gegevens van jou en je kind(eren). Zodra je kind is gestart met zwemles, kan je via de knop Mijn ESA gemakkelijk online de leskaart verlengen. In Mijn ESA staat een link naar het Leerlingvolgsysteem om de voortgang van de zwemles te volgen. Na elke les zorgt de lesgever ervoor dat de prestaties zichtbaar zijn.

In de Mijn ESA omgeving regel je nog veel meer zoals het bestellen van tickets voor recreatief zwemmen, banenzwemmen, sportgroepen etc.

De zwemles gaat altijd door, behalve op officiële feestdagen en in de zomervakantie.

Ben je een les afwezig, dan zijn de kosten voor eigen rekening. Bij langdurig verzuim vragen wij je om contact op te nemen met de afdeling Zwemzaken.

Meer informatie over de zwemles? Klik hier!

Tot ziens in Zwembad De Waterlelie!