Zwembad Manager

Zwembad De Waterlelie zoekt een:

Bevlogen Zwembadmanager voor 32 tot 38 uur per week

Wat ga je doen?
Als zwembad manager combineer je je baan vanachter je bureau met je aanwezigheid in het binnenbad en in de zomer ook in het buitenbad. Jij bent verantwoordelijk voor het waarborgen van een veilige, professionele en plezierige omgeving in het zwembad waarbij je focust op het team en een hoge klanttevredenheid.

Je geeft leiding aan een team van +/- 30 medewerkers bestaande uit zweminstructeurs, sportgroepinstructeurs, toezichthouders en de administratie. Je zorgt voor goede werkinstructies en een prettige werkomgeving. Je coacht zweminstructeurs in het geven van zwemles, je houdt je bezig met de ontwikkeling van je team en zoekt altijd naar mogelijkheden en verbeteringen in jouw zwembad. Dagelijkse roostering, ontwikkelen uitnodigende activiteiten in de vakanties, waarborging toezichtplan, optimale programmering zomaar een greep uit de werkzaamheden.

Op strategisch gebied adviseer je over de zwemlessen en ben je betrokken bij het jaarplan van het zwembad. Tevens monitor je de financiële uitwerking van de activiteiten in het zwembad. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de NRZ licentie, het keurmerk Veilig en Schoon en vanuit je interesse ben je altijd op de hoogte van de branche ontwikkelingen. Wij werken met de EasySwim lesmethode en bekendheid met deze methode is een pre.

In deze functie rapporteer je aan de Operationeel manager Sportcentrum De Waterlelie.

Wie ben je?
Je houdt ervan het beste uit elkaar te halen: zowel uit de teamleden als onze sportieve klanten, jong en oud. Je stimuleert het team, je toont voorbeeldgedrag, en draagt zo bij aan het werkplezier en de kwaliteit in “De Waterlelie”. Je werkt graag op zowel praktisch als strategisch niveau. Daarnaast weet je de juiste balans te vinden tussen commercie, operationele efficiëntie, personeelsmanagement en gastvrijheid. Jouw leiderschap draagt bij aan de ontwikkeling van onze zwembadmedewerkers en het bevorderen van een positieve teamcultuur.

Heb je ervaring in de zwembadbranche als Teamleider of Coördinator of als Hoofd Zwemzaken, dan is dit de stap om een standalone zwembad te runnen. Heb je geen ervaring in een zwembad maar is deze rol jou op het lijf geschreven én heb je een groot enthousiasme voor de branche dan komen we graag met je in contact.

Wat vragen wij van je?
✓ HBO denk- en werkniveau
✓ Enkele jaren werkervaring als allround zweminstructeur
✓ Leidinggevende capaciteiten
✓ Ervaring met de EasySwim methode is een pré
✓ Goede communicatieve- en organisatorische vaardigheden
✓ Je bent flexibel en inspirerend

Wat bieden wij je? 
Zwembad De Waterlelie is onderdeel van het Sportcentrum De Waterlelie met eigen horeca en een sporthal. Het zwembad is een begrip in Aalsmeer en omstreken. Deze functie biedt niet alleen de mogelijkheid om jouw stempel te drukken op de zwemwereld van "De Waterlelie", maar ook een stimulerende omgeving waarin jouw ideeën worden gewaardeerd. Wij bieden een marktconform salaris, flexibele werktijden en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Zwembaden. Een zwemabonnement behoort eveneens tot de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van de selectieprocedure.

Kom je ons team versterken?
Heb je interesse in deze functie, of een deel van de functie? Stuur dan voor 30 januari 2024 een sollicitatiebrief met cv naar: personeelszaken@esa-aalsmeer.nl 

Wil je meer weten, dan kun je Eva Baardse (HR Functionaris) mailen personeelszaken@esa-aalsmeer.nl. Zij neemt contact met je op.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.