Deelnemer Zaallokaal

Vind de zaal voor jouw activiteit op ZaalLokaal.nl!

Zoek je een geschikte plek om activiteiten te organiseren in Aalsmeer? Wil je een feestje geven voor je vereniging of met een ander sociaal doel of heb je een ruimte die je wilt verhuren tegen een maatschappelijk tarief? Bekijk het aanbod op ZaalLokaal.

Veel zalen in de regio Aalsmeer zijn niet op elk moment van de dag in gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een sportzaal waar het ’s avonds of in het weekend bruist van de activiteiten, maar waar het overdag stil is. Of het buurthuis waar nog veel mogelijkheden liggen om uw activiteit te organiseren. ZaalLokaal is de plek van Aalsmeer e.o., die vraag en aanbod van accommodaties en activiteiten samenbrengt. Huurders nemen direct contact op met de aanbieder van een accommodatie. ZaalLokaal is hierin geen tussenpersoon.

Wie kunnen een ruimte aanbieden?

Sportverenigingen, scholen, culturele instellingen en andere organisaties zonder winstoogmerk kunnen hun accommodaties op deze website te huur aanbieden. Huurders kunnen hierop reageren als zij een ruimte nodig hebben voor buurtbijeenkomsten, cursussen, vergaderingen, sportavonden en meer. De website is vooral voor aanbieders die ruimtes aanbieden tegen maatschappelijk tarief en voor sociale doeleinden.

Geïnteresseerd om ook een zaal aan te bieden? Meld je aan via het aanmeldformulier op ZaalLokaal.nl. Er vindt een check plaats of de aanmelding past binnen het concept van ZaalLokaal. Bij goedkeuring komt de accommodatie op de website. Vermelding op de site is gratis! Voor meer informatie en/of vragen, neem contact op via info@zaallokaal.nl.

De website www.zaallokaal.nl kwam tot stand in opdracht van de gemeente Aalsmeer en Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer (ESA). De komende tijd vindt uitbreiding van de site plaats.